Αρχική Σελίδα

Minmax Energy Technology Co. Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Κίνα Minmax Energy Technology Co. Ltd Εταιρικό Προφίλ 0Από την ίδρυσή του το 2004, Minmax έχει αυξηθεί ως ασύγκριτος προμηθευτής της μπαταρίας ειδικότητας για την απαίτηση της χρήσης.

 

 

Κίνα Minmax Energy Technology Co. Ltd Εταιρικό Προφίλ 0Με βάση τη σε βάθος γνώση σχηματισμού μας των μπαταριών στους χημικούς, ηλεκτρονικούς και παράγοντες εφαρμοσμένης μηχανικής, μας τοποθετούμε επαγγελματικούς στην παροχή των επί παραγγελία μπαταριών σε ηλεκτρικό και την ηλεκτρονική στις κρίσιμες ανάγκες. Μπορούμε να παρέχουμε τις λύσεις μπαταριών στους ηγέτες των βιομηχανικών τμημάτων σε όλες τις φάσεις από την έννοια στη μαζική παραγωγή. Σήμερα, οι ευρείες μπαταρίες σειράς μας χρησιμοποιούνται ευρέως στους τομείς του φωτισμού, φορετός, της ασφάλειας, της δοσολογίας, της καταδίωξης, IOT, της ρομποτικής, του κηφήνα και περισσότεροι.

 

Κίνα Minmax Energy Technology Co. Ltd Εταιρικό Προφίλ 0 Το Minmax επιτυγχάνει την επιτυχία του βάσει των εμπαθών ανθρώπων διαδικασίας, της αξιόπιστης αλυσίδας εφοδιασμού και της ωριμασμένης διαχείρισης κατασκευής. Οι μπαταρίες μας πιστοποιούνται από UL, IEC62133, UN38.3 και ROHS. Ανάλογα με την πρωτοποριακή τεχνολογία και την εύκαμπτη λειτουργία μας, μπορούμε να προσφέρουμε τη λύση, διαμόρφωση πρωτοτύπου, παράδοση μπροστά από τον ανταγωνισμό με την εμπιστευμένη εξασφάλιση ποιότητας.
 

 

Κίνα Minmax Energy Technology Co. Ltd Εταιρικό Προφίλ 0«Εμπορικό σήμα Minmax που καταχωρείται στη Βραζιλία και την Ισπανία
 

Κίνα Minmax Energy Technology Co. Ltd Εταιρικό Προφίλ 4   Ο στόχος μας είναι να υποστηρίξουμε τον πελάτη για να επιτύχει την επιτυχία μέσω της τελειότητας και της καινοτομίας.

 

Κίνα Minmax Energy Technology Co. Ltd Εταιρικό Προφίλ 5

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

2004: Γεννημένος για την μπαταρία

Το Minmax άρχισε να αναμιγνύεται στη βιομηχανία μπαταριών από την καθιέρωση μια ομάδα Ε&Α κυττάρου μαγγάνιου λίθιου το 2004, του CR123A που χρησιμοποιήθηκαν κυρίως στις κάμερες ταινιών και συναγερμού καπνού με τη υψηλή επίδοση.

Κίνα Minmax Energy Technology Co. Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

2008: COem Honeywell

Αναπτύξτε την υψηλής θερμοκρασίας μπαταρία Νι-Cd τύπων σε Honeywell για το φωτισμό έκτακτης ανάγκης του. Στο ίδιο χρόνο, το προϊόν μας πήρε το UL1642 εγκεκριμένο.

Κίνα Minmax Energy Technology Co. Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

2009: Ποιοτικό σύστημα διαχείρισης

Να είστε ο ISO 9001 επικυρωμένος και αποκτηθείς πιστοποιητικό IEC62133.

Κίνα Minmax Energy Technology Co. Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

2012: Μπαταρία για τα παγκόσμια προγράμματα

Βελτιώστε την μπαταρία LiSOCl2 που ειδικεύεται για την πύλη φόρου.

Κίνα Minmax Energy Technology Co. Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

2018: Πρώτη φορητή ενεργειακή αποθήκευση

Προωθημένη πρώτη ηλιακή κινητή γεννήτρια μπαταριών.

Κίνα Minmax Energy Technology Co. Ltd Εταιρικό Προφίλ 4Κίνα Minmax Energy Technology Co. Ltd Εταιρικό Προφίλ 5

2019: Νέα τεχνολογία και πιστοποίηση UL

Επικυρωμένη LiFePO4 μπαταρία φωτισμού έκτακτης ανάγκης έναρξης πρώτη UL2054. LiFePO4 AGV μπαταρία και κινητή ρομποτική μπαταρία.

Κίνα Minmax Energy Technology Co. Ltd Εταιρικό Προφίλ 6Κίνα Minmax Energy Technology Co. Ltd Εταιρικό Προφίλ 7

Minmax Energy Technology Co. Ltd
1
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : Minmax

Αριθμός Υπαλλήλων : >100

Ετήσιες πωλήσεις : 4500000-5000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2004

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Minmax Energy Technology Co. Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Minmax Energy Technology Co. Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Minmax Energy Technology Co. Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Minmax Energy Technology Co. Ltd Πιστοποιήσεις